Jag hjälper era

modeller med:

Jag hjälper era modeller med:

Min resa

Jag blev upptäckt i New York år 2002 när jag representerade Sverige i bågskytte-VM. Men slog igenom på riktigt en oktoberkväll 2003 när jag – framför 20 miljoner tittare – vann Miss Thailand. Det var överväldigande; över en natt jag gick från att vara relativt okänd till att ständigt stå i rampljuset.

Jag har träffat många unga kvinnor som hade behövt en modell-coach som guidat dem genom alla olika utmaningar en fotomodell ställs inför – och med 20 års erfarenhet bakom mig är det min tro och ambition att hjälpa unga kvinnor nå sin fulla potential.

Jag har träffat många unga kvinnor som hade behövt en modell-coach som guidat dem genom alla olika utmaningar en fotomodell ställs inför – och med 20 års erfarenhet bakom mig är det min tro och ambition att hjälpa unga kvinnor nå sin fulla potential.

Att som ung kvinna bli scoutad och upptäckt öppnar dörren till en helt ny värld med fart och fläkt. Jag älskade jobbet och trivdes i att spela olika roller beroende på vilket klädmärke eller smink som skulle marknadsföras. Men hårt arbete krävdes för att bibehålla psyket, formen och hyn mellan uppdragen – inte det lättaste när man frilansar och ständigt är på resande fot.

Hur det funkar

I fas 1 fokuserar vi på:
• Din livsstil
• Din matröst
• Dina rutiner

Den första fasen av programmet är extremt viktigt för har du inte redan gett upp tankarna på att gå på diet för gott så kan du läsa mitt blogginlägg och regel nummer 1: Din livsstil är ett bankkonto, denna vecka är till för att verkligen göra det. Att göra slut med dieten. Du kommer att få slå bort det från dina tankar, för alltid. En gång var den iden om att gå på diet djupt inpräntat hos mig också, så jag förstår att iden om att få bort det från tankarna helt kan vara lite skrämmande. Idag är jag helt fri, jag går aldrig på diet, jag är aldrig besatt och jag kommer aldrig vara rädd för mat igen. Det är aldrig en morgondag, det är alltid bara just nu. Om jag är hungrig så äter jag, om jag inte är det så låter jag bli och däremellan så låter jag livet kliva in. Det är vad jag vill för dig. Det låter enkelt, men kräver träning och regler som finns i mitt program Naturligt smal och hälsosam. Här får du lära dig att lyssna på din egna “mat röst” och slänga ut ditt mat brus. Jag inte tror bara på superstrikta portioner, att mäta mat och räkna kalorier. Det är helt enkelt inte praktiskt och håller inte i längden. Däremot bra näringslära, sunda tankesätt och någon som är med på resan.

Vi fokuserar på:
• Att känna igen och ta av offerkoftan
• Styrkan i att göra egna val
• Att veta vad du verkligen vill ha

I fas 2 kommer vi träna på närvaro. Att lära sig smaka på varje tugga, och inte distraheras av TV-tittande, att sitta med datorn, social medier eller att prata i telefon när du äter. Det är omöjligt att vara närvarande vid maten och tuggandet om du gör flera saker samtidigt. Det här knyter an till ett koncept som tog några år för mig att verkligen greppa och som man ofta inte tänker på p.g.a. olika distraktioner. Är du redo att höra? Okej, här kommer det: Du är den enda som är ansvarig för att vad du stoppar i munnen. Självklart, visst. Revolutionerande, absolut! Problemet med det moderna samhället är att vi omringade av snabb, processad mat som alltid är tillgänglig. Vi använder mat för nöje, njutning och makt. Vi är besatta men samtidigt livrädda för det på samma gång. Min poäng är att det ofta är någon annans fel, för maten och möjligheten var ju precis där.

Vi lägger fokus på:
• Att äta som italienarna, god, fräsch, enkel och näringsrik mat
• Att kunna smaka på allt i lagom mängder
• Planering

I fas 3 kommer vi in på: Smaka på allt men i lagom mängder. Nej, det betyder inte att du aldrig kan äta en hel portion av någonting igen. Du kommer att äta mängder av fulla portioner igen, men ibland behöver du inte det. Att inte göra det hela tiden kan vara ett kraftfullt verktyg att bli naturligt smal och hälsosam. Hjärtat i detta budskap ligger i att du ska kunna smaka allt av den mat du tycker om, utan att äta allt för mycket. Vi kopplar ihop det med vecka 2 där vi tränar på att att bli mer närvarande i våra val och få ett sunt helhetstänk. Jag älskar det italienska talesättet : Mangia Poco Ma Bene – “Ät lite men bra”. Det betyder kvalitet över kvantitet, dvs. det bästa sättet att äta är att smaka lite av allt av riktig bra mat. Generellt upplever jag att i Sverige äter vi allt men missar smakerna ibland. Vi äter ofta medan vi gör något annat och kommer sällan ihåg upplevelse av vad vi ätit.

Vi lägger fokus på:
• Emotionellt ätande
• Träning
• Sömn och social närvaro

I vecka 4 går vi tillbaka och tittar på mat bruset, rädslor och tankar som kanske hindrar dig att ta dig framåt. Att göra förändringar kan vara svårt och utmanande i början. Men jag finns vid din sida och kommer introducera konceptet La Bella Figura som är min filosofi och ett uttryck som är väl rotat i det italienska samhället. Det betyder bokstavligen att göra ett vackert intryck, inte bara omvärlden utan även för dig själv. Det handlar om att fira skönheten i oss alla, inifrån och ut. Det är en filosofi där tankar, beteende och utseende gifter sig för att fira en typ av skönhet som överskrider åldern. Här ska ditt självförtroende vara på topp framför kameran och samtidigt ha en hälsosam livsstil. När man ändrar beteende till det bättre, byts det obekväma ut till en känsla av att vara på rätt väg och komma tillbaka till sin egna unika kropp, där vi hör hemma.

Börja nu

Och få gratis e-bok!

Intresseanmälan

The change is coming. It is time to take action and responsibility for the industry representation.

Kontakta mig

Börja nu

The change is coming. It is time to take action and
responsibility for the industry representation.

Kontakta mig

Intresseanmälan

Media

Prenumerera på nyhetsbrev

Jag vill ge individanpassade verktyg till företag, modellagenturer, idrottsklubbar och dig som vill göra en livsstilsförändring att lyfta sig till högre nivåer.

Mix Haxholm Health & Beauty AB
Org.nr: 559317-6885

Rulla till toppen