Kontakta mig

Ångerrätt och Returpolicy för Digitala Produkter

Vid köp av digitala produkter från Mix Haxholm Health & Beauty AB erbjuder vi en ångerrätt på 14 dagar från inköpsdatumet, under förutsättning att produkten inte har aktiverats eller börjat användas.

Om du har köpt en digital produkt från oss och ångrar ditt köp, vänligen kontakta vår kundservice på contact@mixhaxholm.se eller +46 70 755 45 07 så snart som möjligt, men senast inom 14 dagar från inköpsdatumet.

För att kunna utöva din ångerrätt behöver vi en bekräftelse på att du vill avbryta ditt köp, tillsammans med ditt inköpsbevis (t.ex. ditt order- eller kvittensnummer).

Observera att ångerrätten inte gäller om den digitala produkten har aktiverats eller börjat användas. Efter aktivering eller användning av den digitala produkten har vi rätt att avvisa retur eller återbetalning.

Vi vill alltid att du ska vara nöjd med ditt köp hos oss. Om du har några frågor eller funderingar angående vår returpolicy, tveka inte att kontakta vår kundservice.

Media

Prenumerera på nyhetsbrev

Jag vill ge individanpassade verktyg till företag, modellagenturer, idrottsklubbar och dig som vill göra en livsstilsförändring att lyfta sig till högre nivåer.

Mix Haxholm Health & Beauty AB
Org.nr: 559317-6885

Rulla till toppen